€ 395,- excl. BTW

Excl. 25% abonneekorting

 

’Jaarrekening van de ZZP'er; waar zit de schade’? 

Deze praktijkgerichte eendaagse cursus biedt u handvatten om in één oogopslag de schade van de ZZP’er in kaart te brengen.

Als een zelfstandig ondernemer letsel en daardoor arbeidsvermogen schade heeft, dan krijgt u als belangenbehartiger of schaderegelaar te maken met jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de dupontschema’s van de schaderegelaar. Het in kaart brengen van de schade kan lastig zijn met deze veelheid aan informatie. Waar moet u beginnen?

Uw docent Jan van Doorn leidt u langs verschillende rapporten, overzichten en belastingen die van belang zijn voor de schaderegeling. Wat is belangrijk en wat niet. Met zijn handvatten kunt u direct aan de slag, zodat u aan het einde van deze dag weet waar u voortaan op moet letten.

 

Donderdag 10 juni 2021

09:30 - 17:00 uur (inloop vanaf 09:00)

Docenten:

Jan van Doorn RA | docent-trainer SSR Studiecentrum Rechtspleging en Nyenrode Business University
School of Accountancy

Doelgroep:

Letselschadeadvocaten, - juristen, -experts, schadebehandelaars, arbeidsdeskundigen, herstelcoaches en zorgmanagers.

Resultaat: 

Na afloop hebben deelnemers beter zicht op welke rapporten, overzichten en belastingen van belang zijn voor de schade van de ZZP’er.

Tijdsduur:

6 onderwijsuren

Accreditatie:

NIVRE 5 PE Punten

Advocaten:

Op grond van de Verordening op de vakbekwaamheid, mag u als advocaat zelf beoordelen of het volgen van een bijeenkomst uw vakbekwaamheid ten goede komt. Om aan te kunnen tonen dat u het onderwijs heeft gevolgd, vragen wij u voorafgaand aan en na afloop van de bijeenkomst een presentielijst te ondertekenen en ontvangt u na afloop een certificaat van deelname. Het is aan te bevelen dat u tevens een programma bewaart, waaruit de inhoud van de bijeenkomst blijkt en het aantal netto uren onderwijs. Voor meer informatie over de verdere voorwaarden van de Nederlandse Orde van Advocaten verwijzen wij u naar de Verordening op de vakbekwaamheid en de Regeling vakbekwaamheid.

Kosten:

€ 395,-  excl. 21% BTW


Schrijft u zich hier in voor de online cursus voor donderdag 10 juni 2021.