Workshop "Onderhandelenin een letselschadecasus"
Vrijdag 1 juni 2018 van 13:00 - 14:30

Tijdens deze workshop gaat u vooral zelf aan de slag door middel van een rollenspel. Samen met een aantal mede-cursisten gaat u uiteen. Aan de hand van een vooraf uitgeschreven situatieschets en een door u gekozen rolbeschrijving van slachtoffer, belangenbehartiger, schadebehandelaar, mediator of rechter, gaat u aan de slag. Aan u de vraag uit uw comfortzone te stappen en eens op de stoel van de tegenpartij te gaan zitten of van het slachtoffer. Beeldt u zich in wat dat zou kunnen betekenen voor de letselschadezaak die u krijgt voorgelegd? Is uw motivatie anders als u er vanuit een ander perspectief naar kijkt? Laat u verrassen door uw strijdvaardigheid als slachtoffer, uw doortastendheid als schaderegelaar, uw empathisch vermogen als belangenbehartiger of uw oordelend vermogen als rechter. Met welke pet op gaat u de onderhandelingen in?

 

 

Docenten:

Karin Nijman-Weninger

Doelgroep:

Iedereen die naast de theoretische kennis over onderhandelen, zich ook meer wil bekwamen in de praktijk van het onderhandelen.

Resultaat: 

Na afloop zijn de cursisten bekend met de basisprincipes van het onderhandelen en kunnen aan de hand van een stappenplan alternatieve resultaten formuleren om meer onderhandelingsruimte te creëren. 

Tijdsduur:

1,5 onderwijsuren

Locatie:

Nabij Jaarbeurs Utrecht

Accreditatie:

NIVRE PE-punten in aanvraag


Schrijft u zich hier in voor de cursus.