"Samenwerken bij re-integratie"
Woensdag 30 mei van 13:45 - 16:30

Bij de re-integratie van letselschadeslachtoffers spelen de arts en de arbeidsdeskundige een belangrijke rol. Maar hoe gaat die samenwerking in de praktijk? Hoe is de samenwerking met de bedrijfsarts en arbeidsdeskundige van de arbodienst? Hoe te handelen bij de zelfstandig ondernemer, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering, die verder door niemand wordt begeleid?

 

Ook bij beoordelingen van arbeidsongeschiktheid in letselschadezaken is een goed samenspel tussen verzekeringsarts en arbeidsdeskundige nodig. Hoe gaat dat nu en wat kan aan het proces verbeterd worden?


Dit en meer zijn vragen die in de workshop aan de orde zullen komen. Daarnaast zal gewerkt worden met casuïstiek uit de praktijk en is er volop ruimte voor vragen en discussie.

 

Docenten:

Peter van der Ham | registerarbeidsdeskundige en gerechtelijk deskundige
Theo Offermans | verzekeringsarts en gerechtelijk deskundige

Doelgroep:

Letselschadeadvocaten, - juristen, -experts, schadebehandelaars, arbeidsdeskundigen, fysiotherapeuten, herstelcoaches en zorgmanagers.

Resultaat: 

Na afloop bent u goed op de hoogte van het belang van een goede samenwerking tussen arbeidsdeskundige en verzekeringsarts.

Tijdsduur:

2,5 onderwijsuren

Locatie:

Nabij Jaarbeurs Utrecht

Accreditatie:

NIVRE 1 PE-punten


Schrijft u zich hier in voor de cursus.