'Ins en outs herstelgerichte dienstverlening'
Nieuwe datum voor het najaar 2018 volgt

Herstelgerichte dienstverlening is geen trucje, het is een onmisbaar onderdeel van de letselschadehandeling. Slachtoffers worden niet alleen fysiek geraakt door het letsel, maar ook emotioneel en mentaal. Het is van belang hen te helpen de levensbalans te hervinden door hulp te bieden daar waar behoeftes zijn ontstaan: mobiliteit, wonen, (kinder)opvang, werken, medisch herstel. 

 

Herstelgericht dienstverlenen, hoe doe je dat? Welke zaken lenen zich ervoor? Wat komt erbij kijken? Wat is de rechtstitel? Hoe krijg je boven water waar de grootste behoefte ligt van het slachtoffer? Waar ligt de grens? Hoe spreek je het slachtoffer aan op zijn eigen verantwoordelijkheid? Dat en meer leer je in deze 3 uur durende cursus.


 

Uw docenten zijn verbonden aan MetZorg (initiatief van Raasveld) als caremanager en arbeidsdeskundige. Zij delen hun kennis en praktijkervaring met u, bespreken hun visie op herstelgerichte dienstverlening en gaan graag met u het gesprek aan over kansen, bedreigingen en casuïstiek.

 

 

Docenten:

Lex Stegerhoek en Janita van Bruggen | MetZorg

Doelgroep:

Letselschadeadvocaten, -juristen, -experts, schadebehandelaars, schaderegelaars, arbeidsdeskundigen, herstelcoaches en zorgmanagers.

Resultaat: 

Na afloop hebben deelnemers beter zicht op wat herstelgerichte dienstverlening, waaronder caremanagement, kan betekenen voor het slachtoffer en de verzekeraar.

Tijdsduur:

3 onderwijsuren

Locatie:

Houten 

Accreditatie:

NIVRE 3 PE-punten


Schrijft u zich hier in voor de cursus.