"Rekenen bij re-integratie als ZZP'er'
Woensdag 30 mei 2018 van 13:45 tot 17:00

Het begeleiden en bepalen van letselschade van een zelfstandig ondernemer vergt specialistische kennis. Met name ondernemers worden vanaf het eerste moment van arbeidsongeschiktheid vaak geconfronteerd met financiële vraagstukken, zeker als er geen sprake is van een adequate arbeidsongeschiktheidsverzekering. Tevens is er, anders dan bij werknemers, sprake van grotere onzekerheid. Waar arbeidsongeschiktheid bij werknemers meestal goed geregeld is, valt bij een ondernemer de inkomensstroom meteen droog wanneer het arbeidsvermogen (tijdelijk of langdurig) is aangetast. Vaak is de problematiek dus urgenter.

 

De cursus behandelt vragen die op de specifieke problematiek van de ondernemer betrekking hebben. Na een theoretische inleiding gaan de deelnemers vervolgens in de vorm van een workshop in kleine groepen aan de slag met een casus. Daarna worden plenair de voetangels en klemmen besproken die zich in de berekening van letselschade van een kleine zelfstandige kunnen voordoen.

 

Docenten:

ErikJan Bakker | Het Rekenbureau- de Bureaus

Doelgroep:

Letselschadeadvocaten, -juristen, -experts en schadebehandelaars.

Resultaat: 

Na afloop bent u beter in staat een berekening rondom kleine zelfstandigen te beoordelen of uit te zetten teneinde goed beslagen ten ijs te komen bij het overleg over de schadevaststelling.

Tijdsduur:

3 onderwijsuren

Locatie:

Nabij Jaarbeurs Utrecht


Schrijft u zich hier in voor de cursus.